Hoppa till innehåll

SSI söker ekonomikoordinator

Söker du ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av studierna? Är du intresserad av ekonomistyrning och föreningsarbete? Gillar du att arbeta självständigt? Då kan det här vara rätt jobb för dig!

Svenska Studerandes Intresseförening är en ideell förening som ger ut Studentbladet – en publikation som bevakar finlandssvenska högskolestuderandes intressen. Föreningen har två anställda redaktörer och en skara frilansare som producerar innehåll till publikationen. Nu söker vi dig som vill se till att allt snurrar som det ska!

Som ekonomikoordinator håller du koll på föreningens ekonomi bland annat genom att betala fakturor och löner, vara i kontakt med löneräknaren och bokföraren, skriva bidragsansökningar tillsammans med det övriga teamet och sköta allmänna förvaltningsuppgifter.

Anställningen börjar enligt överenskommelse och fortsätter tills vidare. Arbetstiden är i genomsnitt 20 timmar per månad, med andra ord cirka 4–5 timmar per vecka. Arbetstiden är flexibel och du kan själv välja om du jobbar till exempel några hela arbetsdagar per månad eller lite varje vecka. Du styr själv över din arbetstid och kan jobba när som helst och varifrån som helst.

Vem som helst kan ansöka. Arbetet kräver goda kommunikationsfärdigheter och goda skriftliga kunskaper i svenska. Följande egenskaper ses som fördel hos dig som söker:

  • Erfarenhet av ekonomistyrning, förvaltning och föreningsarbete
  • En känsla för detaljer och ett noggrant sätt att arbeta
  • Förmåga att planera och schemalägga det egna arbetet
  • Flexibilitet och vilja att rycka in när det behövs
  • Intresse för Studentbladets verksamhet och tredje sektorn överlag

Föreningens kansli finns på G18, Georgsgatan 18, Helsingfors. Arbetet kan utföras helt eller delvis på distans, så som det passar dig bäst, men vi ser gärna att du besöker vårt kansli i Helsingfors under din första arbetsdag för att lära känna teamet.

Sänd din fritt formulerade ansökan med CV och löneanspråk till Svenska Studerandes Intresseförenings ordförande Kalle Grönroos på adressen kalle.gronroos@stbl.fi senast den 5.6. 2022.

Frågor får gärna riktas till:

  • Styrelseordförande Kalle Grönroos, kalle.gronroos@stbl.fi

Vi ser fram emot din ansökan!

Låter det spännande, men inte riktigt som din grej? Kolla i så fall in våra andra öppna rekryteringar:

STBL söker chefredaktör

STBL söker redaktör